Tänder - En hel del rörande Tänder
Bra på tänder i Blekinge

Det finns 19 företag i Blekinge som håller på med tänder. I Blekinge är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Kallinge

Bra på tänder i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 35 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 20 olika orter. I Bohuslän är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Uddevalla

Lysekil

Kungälv

Hitta en tandläkare i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 38 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 21 olika orter. I Dalarna är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Avesta

Ludvika

Falun

Hitta en tandläkare i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 5 olika orter. I Dalsland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Bengtsfors

Åmål

Ed

Bra på tänder i Gotland

Det finns 8 företag i Gotland som håller på med tänder. I Gotland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Visby

Slite

Gotlands Tofta

Hitta en tandläkare i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 13 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 5 olika orter. I Gästrikland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Gävle

Hofors

Sandviken

Hitta en tandläkare i Halland

Totalt i Halland finns det 31 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 15 olika orter. I Halland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Bra på tänder i Hälsingland

Det finns 16 företag i Hälsingland som håller på med tänder. I Hälsingland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Söderhamn

Delsbo

Edsbyn

Hitta en tandläkare i Härjedalen

Det finns 3 företag i Härjedalen som håller på med tänder. I Härjedalen är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Sveg

Funäsdalen

Bra på tänder i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 21 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 14 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Östersund

Strömsund

Sveg

Bra på tänder i Lappland

Det finns 6 företag i Lappland som håller på med tänder. I Lappland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Dorotea

Kiruna

Lycksele

Hitta en tandläkare i Medelpad

Det finns 14 företag i Medelpad som håller på med tänder. De platser i Medelpad som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Sundsvall

Fränsta

Alnö

Hitta en tandläkare i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 27 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 14 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Luleå

Piteå

Boden

Hitta en tandläkare i Närke

Det finns 43 företag i Närke som håller på med tänder. I Närke är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta en tandläkare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 153 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 58 olika orter. I Skåne är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en tandläkare i Småland

Totalt i Småland finns det 94 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 51 olika orter. De platser i Småland som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Hitta en tandläkare i Södermanland

Det finns 33 företag i Södermanland som håller på med tänder. De platser i Södermanland som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Bra på tänder i Stockholms län

Det finns 207 företag i Stockholms län som håller på med tänder. I Stockholms län är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Stockholm

Solna

Bromma

Bra på tänder i Uppland

Totalt i Uppland finns det 37 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 15 olika orter. I Uppland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Uppsala

Enköping

Almunge

Hitta en tandläkare i Värmland

Det finns 36 företag i Värmland som håller på med tänder. I Värmland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Karlstad

Forshaga

Filipstad

Hitta en tandläkare i Västerbotten

Det finns 45 företag i Västerbotten som håller på med tänder. De platser i Västerbotten som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Umeå

Skellefteå

Tärnaby

Hitta en tandläkare i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 151 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 50 olika orter. I Västergötland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Göteborg

Borås

Skövde

Bra på tänder i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 24 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 9 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta tandvårdsmottagningarna som kan få ordning på dina tänder är:

Västerås

Surahammar

Köping

Bra på tänder i Ångermanland

Det finns 19 företag i Ångermanland som håller på med tänder. I Ångermanland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Sollefteå

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra på tänder i Öland

Totalt i Öland finns det 8 tandläkare som kan laga eller utföra tandreglering av dina tänder fördelade på 4 olika orter. I Öland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Borgholm

Mörbylånga

Köpingsvik

Bra på tänder i Östergötland

Det finns 46 företag i Östergötland som håller på med tänder. I Östergötland är de orter som har flest tandkliniker som arbetar med tänder och tandvård är listade nedan.

Linköping

Norrköping

Motala